GUESTBOOK

Wednesday, February 17, 2010

I AM SO SORRY TO EVERYBODY

hai...lamanya aku rasa dah x update blog ni...sori la kwn2 coz aku bz sikit...last week aku spend almost 11 hari ngan hubby aku..ikut die g naik kapal..b4 that aku terlibat dgn even HARI KASTAM SEDUNIA kat melaka...so februari ni really bz...ari ni masuk ofis..x sangka aku kena g kursus plk seminggu next week...nmpak gayanya mcm x keje je bulan februari ni...

Aku sebenarnya ade masalah rumahtangga baru2 ni..thats y aku terpaksa spend masa aku ngan hubby...tah la ...aku susah betul nak maafkan die...tu yg berat aku turun mendadak tu...tak lalu mkn...sapa2 yg boleh advise, tlg la aku ye..

To KAK EYNDA...plz giv advise ye...kite betul2 buntu la kakak..tlg ye...sy betul2 sedih ni...

But anyway, weight aku still turun...lagi 8.5kg lg nak sampai target...doakan aku ye..moga2 smpai target...

APA2 PUN...jgn lupa slogan, HIDUP TANPA LEMAK BERLEBIHAN...apa2 pun nanti aku update ye..bye.........