GUESTBOOK

Sunday, February 20, 2011

aiman rizqin dah g school




Salam semua...juz nak bgtau yg aiman dh g school ari ni..yelah nak biasakan die dkt nursery coz 14 mac ni aku dh kena masuk keje dh..dieorg charge rm280 frm 7am till 6 pm...ok ke..kalo extra hours rm10 per hr...dh xde pilihan kan..kna la hntr kat situ jgk..kat kwsn umah aku ni ssh nk cri pengasuh...rama ladies kt sini bekerja kan..

So aku n hby kat umah..apa lg workout la..tgh aiman xde ni boleh la mummy n daddy wat keje sikit..rumah pun berterabur lg coz ari tu bt renovation..smpat lg time2 nk bersalin bt renovation...by the way ok la hasil kerja cina tu...dapur mummy dh besar skrg..

ok la nnti sambung lg...

Saturday, February 19, 2011

MY NEW HERO....AIMAN RIZQIN




Ni la gambar hero aku yg sorang ni...

Jumpa lagi tahun 2011

Hai semua...rasanya dah lama sgt kan sy x update blog ni..bukan apa..baru lepas delivered..lately bz sgt..hidup dah totally berubah..yelah hampir 4 thun duduk berdua je ngan hubby...but right now dah ade hero dah...aiman rizqin...alhamdulillah dh nak masuk 2 bulan dah..

Cakap pasal bersalin ari tu kena operate coz baby lemas la...ari tu delivered dekat hospital pantai, melaka..

Cakap psl baby plk...huhuhu...macam2 peel...pening aku n hubby dibuatnya...tp bila time die ketawa tu hilang semua tension kiteorg...

Right now kat umah takde apa nak buat..cuma dalam usaha nak turunkan weight yang dah meningkat naik ni la...nak wat macam mn kan..kena la start from beginning balik...masa skrg ni hby ade kat umah lg n die akan start sailing blk early next mnth...so dpt la die tolong take care of our new baby...n aku pun start balik la workout like before...

anyway...nnti aku continue balik if ade apa2 cite ye...nak upload gmbar my hero untuk tatapan semua....