GUESTBOOK

Monday, May 17, 2010

RUMAH BARU!!!

Eeee..Seronoknya tgk umah Kak Eynda kat Chaya SPK tu...umah tu umah Semi-D ke akak???tah la...hubby cadang pun nak beli umah baru ujung tahun ni..ye la before ni kami berdua je..so ddk umah terrace double storey pun dah kira ok...but then bila fikir ujung tahun ni nk dpt anak, tiba2 plk terfikir nak beli umah semi-d...at least ada halaman...boleh la budak2 nak main kan...sian kalo umah sekarang ni..kalo keta hubby ngan keta aku masuk dua2 sekali kat car porch tu, nak jalan pun ssh..

Tah la, hubby cakap kalo ade rezeki bby baru, Insya Allah, dapat la beli umah..tapi macam kak eynda jgk..nak renovate, beli furniture, takes time jgk..makan ratus2 ribu tau..

ermm, ok...cite psl bby, alhamdulillah, pg ni semua ok..takdela sembelit teruk sgt mcm ari tu..this week kena buat check up dekat hospital bersalin razif...hopefully semua ok..k la semua...nak stop dulu..nak sambung buat keje...bye...

HOLIDAY WITH HUBBY...

Hai semua..last weekend gi holiday ngan hubby ke Teluk Batik Resort dekat Perak..best gak..ala, tu pun psl dapat voucher free coz last month ade organize family day Kastam...Dlm tgh preggy tu, teringin plk nak swimming..so hubby pun bwk..before swimming tu teman hubby g buat spec..he told me that mata dah tak bape nampak...hahahaha...dah tua la tu...so after kena promote ngan salesgirl tu, hubby pun decide bt spec..dalam tgh2 die bz nak tempah spec, aku pun menyelit la..nak minta singlass...hahahaha...last2 hby beli gak..sunglass gucci...hahahhaa...sekarang hubby panggil aku Mummy GUCCI...klas gitu...pastu on 16th may plk besday hubby..takde watpe pun..hadiah pun x sempat beli..ingat mlm esok baru nak g beli...nak belikan jam kat die..ha..lupe plk nak bgtau..kan aku preggy, so hubby belikan satu sandal cute from nike...cute sgt..mcm budak2..tp comfortable utk org preggy macam aku...

Ok la..nak wat keje ni..esok aku update lg citer terbaru...to my fren wana...miss ko sgt222..dah lama x jumpa...hehehehe...nnti dpt anak bendahari..hahahaha...

Wednesday, May 12, 2010

I'M PREGNANT!!!!!

Hai semua blogger...sori sgt2 coz dah lama gile tak update..bz n letih je nak bukak laptop...nak bgtau, last 2 weeks rasa macam tak sihat, then hubby advise beli pregnant test kit...mula2 aku macam mls nak mengharap je coz dah 3 thn aku tunggu kan..at last tiba2 tanda plus...aku pun mcm tak pecaya, aku buat second test..pastu still get the same result...POSITIVE....yahoooooo...mlm terus g jumpa doktor..he said that yg aku dah preggy 6 minggu dah...terkejutnya...at last dpt jgk jd mummy..best gak jg preggy mummy ni...hubby and other family mmber bagi special treatment kat i...huhuhuhu..smlm g buat check up..doc said my baby dah 2 mnths...hopefully die jadi anak yg berguna in da future...so no diet, no workout at this time..bye...