GUESTBOOK

Tuesday, June 8, 2010

HEPI BESDAY TO ME!!!

Hai semua..if u all nak tau, ari ni genaplah besday aku yg ke-28..hehehee...dah tua pun..

Hubby dah buat besday celebration aku last saturday di Marina Cove Resort, Teluk Batik..siap ada karaoke..dgn crew2 kapal die..Hepi sgt time tu..siap ade surprise kek lg..

Ari ni kat ofis, kwn2 pun wat surprise kek..seronok sgt besday thn ni..even hubby dh bg hadiah..tp hadiah yg plg berharga adalah baby yg kat dlm perut ni..dah 3 thn aku tunggu...ALHAMDULILLAH..at last, i will be a mummy...yehhhhhh...

Wednesday, June 2, 2010



Hai semua...mesti korang tertanya2 mcm mn rupa aku kan..ini waktu aku punya weight 69kgs ari tu..but sekarang dh preggy la..so berat bertambah la jgk...but hby said after labor..kena diet blk la...hahhaha..so takde apa nk update today..juz nak ckp hby kasi besday present in advance la....hahahaha..dpt gelang emas..beli kat poh kong..so enjoy my picture ya..kalo jumpa tegur la ye..