GUESTBOOK

Sunday, February 20, 2011

aiman rizqin dah g school




Salam semua...juz nak bgtau yg aiman dh g school ari ni..yelah nak biasakan die dkt nursery coz 14 mac ni aku dh kena masuk keje dh..dieorg charge rm280 frm 7am till 6 pm...ok ke..kalo extra hours rm10 per hr...dh xde pilihan kan..kna la hntr kat situ jgk..kat kwsn umah aku ni ssh nk cri pengasuh...rama ladies kt sini bekerja kan..

So aku n hby kat umah..apa lg workout la..tgh aiman xde ni boleh la mummy n daddy wat keje sikit..rumah pun berterabur lg coz ari tu bt renovation..smpat lg time2 nk bersalin bt renovation...by the way ok la hasil kerja cina tu...dapur mummy dh besar skrg..

ok la nnti sambung lg...

No comments:

Post a Comment