GUESTBOOK

Friday, March 11, 2011

Baru balik dr buat treatment..





Hai semua..

JUz nak bgtau dh lama x update blog..bz sikit..balik kg hubby n sy kat perak..hubby kan dh nak belayar so tu yg blk kg coz tkut lama lg leh blk kg..

Ni baru balik dr Mahkota Parade..dh lama ma mummy tak buat treatment kat London Weight so td baru lah buat balik..last sekali buat april last year...pastu pregnant n ternak balik lemak2222 yg dh terbuang dulu..ni baru la nak start journey nak berdiet blk..

Yelah nak back in old figure blk..td ambik aiman kat sekolah then terus g mkn yong tau fu ngan hubby...esok ingat nak g jusco shopping kasut kerja...yelah dh setahun tak pakai uniform kan..kasut keje pun dh koyak..ni pun cuti 90 hari dh habis dh...tu yg isnin ni bersiap sedia nak masuk ofiss......


Aduh malasnya mummy...mesti byk keje yg menunggu..k lah lain kali kite borak lg..untuk tatapan semua terimalah gambar aiman yg baru di snap oleh daddy nya mlm td..hehehe...adiossss...

No comments:

Post a Comment