GUESTBOOK

Monday, May 17, 2010

HOLIDAY WITH HUBBY...

Hai semua..last weekend gi holiday ngan hubby ke Teluk Batik Resort dekat Perak..best gak..ala, tu pun psl dapat voucher free coz last month ade organize family day Kastam...Dlm tgh preggy tu, teringin plk nak swimming..so hubby pun bwk..before swimming tu teman hubby g buat spec..he told me that mata dah tak bape nampak...hahahaha...dah tua la tu...so after kena promote ngan salesgirl tu, hubby pun decide bt spec..dalam tgh2 die bz nak tempah spec, aku pun menyelit la..nak minta singlass...hahahaha...last2 hby beli gak..sunglass gucci...hahahhaa...sekarang hubby panggil aku Mummy GUCCI...klas gitu...pastu on 16th may plk besday hubby..takde watpe pun..hadiah pun x sempat beli..ingat mlm esok baru nak g beli...nak belikan jam kat die..ha..lupe plk nak bgtau..kan aku preggy, so hubby belikan satu sandal cute from nike...cute sgt..mcm budak2..tp comfortable utk org preggy macam aku...

Ok la..nak wat keje ni..esok aku update lg citer terbaru...to my fren wana...miss ko sgt222..dah lama x jumpa...hehehehe...nnti dpt anak bendahari..hahahaha...

No comments:

Post a Comment