GUESTBOOK

Monday, May 17, 2010

RUMAH BARU!!!

Eeee..Seronoknya tgk umah Kak Eynda kat Chaya SPK tu...umah tu umah Semi-D ke akak???tah la...hubby cadang pun nak beli umah baru ujung tahun ni..ye la before ni kami berdua je..so ddk umah terrace double storey pun dah kira ok...but then bila fikir ujung tahun ni nk dpt anak, tiba2 plk terfikir nak beli umah semi-d...at least ada halaman...boleh la budak2 nak main kan...sian kalo umah sekarang ni..kalo keta hubby ngan keta aku masuk dua2 sekali kat car porch tu, nak jalan pun ssh..

Tah la, hubby cakap kalo ade rezeki bby baru, Insya Allah, dapat la beli umah..tapi macam kak eynda jgk..nak renovate, beli furniture, takes time jgk..makan ratus2 ribu tau..

ermm, ok...cite psl bby, alhamdulillah, pg ni semua ok..takdela sembelit teruk sgt mcm ari tu..this week kena buat check up dekat hospital bersalin razif...hopefully semua ok..k la semua...nak stop dulu..nak sambung buat keje...bye...

No comments:

Post a Comment