GUESTBOOK

Wednesday, May 12, 2010

I'M PREGNANT!!!!!

Hai semua blogger...sori sgt2 coz dah lama gile tak update..bz n letih je nak bukak laptop...nak bgtau, last 2 weeks rasa macam tak sihat, then hubby advise beli pregnant test kit...mula2 aku macam mls nak mengharap je coz dah 3 thn aku tunggu kan..at last tiba2 tanda plus...aku pun mcm tak pecaya, aku buat second test..pastu still get the same result...POSITIVE....yahoooooo...mlm terus g jumpa doktor..he said that yg aku dah preggy 6 minggu dah...terkejutnya...at last dpt jgk jd mummy..best gak jg preggy mummy ni...hubby and other family mmber bagi special treatment kat i...huhuhuhu..smlm g buat check up..doc said my baby dah 2 mnths...hopefully die jadi anak yg berguna in da future...so no diet, no workout at this time..bye...

No comments:

Post a Comment