GUESTBOOK

Sunday, January 17, 2010

SORRY...DAH LAMA TAK UPDATE

Hai semua...Sorry sgt2 sebab aku dh lama x update entry ni..Broadband network macam hampeh je since last saturday..ni baru ok ckit...macam biasa..xde cerita apa pun..aku stay sorang2 kat umh la ni..

Hari2 balik keje workout mcm biasa..This week bz sgt kat ofis coz on 21 n 22 ni..SIRIM nak datang audit Kastam..memandangkan aku ni Urusetia ISO terpaksa la bertungkus lumus prepare for audit ni..

Even blk pkl 630 pm, aku manage jgk workout everyday...mana leh miss kan...
K lah...dh letih ni..nak tdo dulu..td seharian bt keje kat ofis..berat aku pun dh decrease lg dlm 600g ...yahooooo


Akhir kata .....HIDUP TANPA LEMAK BERLEBIHAN...

No comments:

Post a Comment