GUESTBOOK

Wednesday, October 12, 2011

AIMAN RIZQIN PHOTO LATEST UPDATE

Lama dah aku x update pasal my little hero... sekarang ni aiman dah 9 bulan lebih next 22nd oct will be  10 months. His Skill update adalah mengesot , merangkak , berdiri , banyak ketawa , dah mula mengigit hahaha. Sekarang aku nak tunggu dia berjalan dan berlari pulak. ok lah aku pun xde idea lagi nak cite apa lagi anyway herewith attached his update photo......






No comments:

Post a Comment