GUESTBOOK

Monday, December 14, 2009

INTERNAL AND EXTERNAL BOOSTER


Oh ya....kita ketemu lagi....hari ni aku keja macam biasa...mula jam 0830am dan balik umah jam 1700pm...
Aku nak cite ckit pengalaman dan pengetahuan aku yang tak seberapa ni untuk dikongsikan bersama.....
Slimming plan tu sebenarnya tak mencukupi kalo nak turunkan berat badan , selain dari tu kita perlukan benda benda tambahan untuk badan kita berkerja sehari hari tanpa benda benda ni badan kita akan rasa letih dan tak bermaya......

Supplement food dan aktiviti yang aku gunakan sekarang ni.....

INTERNAL PART :-
1. Diet coffee - korang pilih la mana yang terbaik mengikut kemampuan masing- masing
2. Diet coklat - ini pun korang pilih la mana yang terbaik
3. Diet supplement food

Internal part sangat penting bagi menaikkan kadar metabolisma badan kita jadi supplement food ni sebagai jalan terbaik dan cepat bagi menaikkan tahap metabolisma kita , kalo korang tak makan atau kurang makan pun tak guna sebab ianya akan menurunkan kadar metabolisma jadi badan akan rasa lemah dan tenaga tidak mencukupi untuk membakar lemak yang terdapat di dalam badan tu.

EXTERNAL PART :-
1.workout - exercise - ini terpulang pada individu dan pastikan dijalankan dengan betul , sekurang kurangnya 30min sehari pun ok dah....kalo tak tau nak buat camne cuba la beli exercise DvD or VcD ke kat kedai kedai VcD berhampiran sebagai panduan.
2.Dtoxin lotion - Yang ni pun byk dipasaran tapi bagi aku LUMIGLOW adalah yang terbaik untuk aku , tapi harganya agak mahal ckit le....kalo ada yang nak cuba nanti kasi tau aku on my cbox ok....

External part in juga sangat penting , ye la kalo dah makan tu perlu la berkerja ckit , kalo tak nanti byk kalori yang tak digunakan , tu yang akan menjadikan ianya lemak atau sebagai nye...memang kita hari hari berkerja tapi aktiviti tu tak mencukupi bagi membakar apa yang kita makan seharian, jadi exercise , jogging or workout adalah penting, tak perlu hari hari tapi kalo leh selang sehari la....sebab kalo lama kita tinggalkan nanti kita jadi malas.
Pasal Dtoxin tu adalah membuang kadar toxin dalam badan kita . ini juga tak kurang pentingnye , itu sebab kamu lihat bila ada orang tu dah kurus pastu tak lama pastu kamu jumpa dah gemuk balik....hehehe...ini sume pasal toxin dan kurang tahap metabolisma la.....dan tak heran jugakan kalo ada orang tu makan byk gila tapi tak gemuk gemuk...heheheh,,ini ..sume pasal tahap kadar metabolisma yang tinggi....JADI INGAT !!!TINGKATKAN KADAR METABOLISMA ANDA....TAK GUNA TAK MAKAN NASI SELAMA 99HARI KALO KADAR METABOLISMA ANDA SEMAKIN MENURUN.....

Pada sesiapa yang berminat nak order lotion buang toxin tu...just let me know......ok jumpa lagi di artikel akan datang.......

No comments:

Post a Comment